Franjo uzeo stvari u svoje ruke i umalo rastužio Dušana Tadića: Drugi Hrvat izmamio osmeh na licu Srbina

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Fenerbahčea zaboravili su neprijatnosti doživljene tokom vikenda u domaćem prvenstvu, kada ih je Galatasaraj porazio sa 3:1, i u prvom kolu ligaške faze Lige Evrope porazili Rojal Union Sen Žiloa sa 2:1.

Krcati stadion "Šukru Saračoglu" dočekao je Belgijance, pa su golovi Čaglara Sojundžua i auto-gol Kristijana Burdžisa verovatno sve na tribinama učinili spokojnim u poslednjih nekoliko minuta utakmice. Makar su oni tako mislili...

Prethodno je crveni karton u postavi Uniona dobio Kevin Mekalister, međutim da drame bude postarao se Brajt Osaji-Samjuel vrlo nesmotrenim potezom u 90. minutu.

Nigerijac je pokupio igrača gostujuće ekipe u kazneno prostoru, poklonio penal i sam zaradio isključenje, a odgovornost je preuzeo Franjo Ivanović, doskorašnji igrač Rijeke.

Najstrožu kaznu on ipak nije uspeo da iskoristi i još jedan Hrvat je potom bio u centru pažnje. Dominik Livaković je pročitao nameru napadača i "skinuo" jedanaesterac za veliko slavlje navijača Fenera, ali i igrača, uključujući Dušana Tadića koji je na teren kročio u 65. minutu.

Samo minut nakon izvedenog penala, strah u kosti rivala je ipak uneo Franjo, čiji udarac sa distance je završio na stativi, nakon čega se na pravom mestu našao Ros Sajks, međutim već je bilo kasno za promenu ishoda...

(Telegraf.rs)

Video: Dušan Tadić o tome šta će raditi kada više ne bude kapiten Srbije: Evo šta je poručio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA