Tadićev Fenerbahče slavio protiv Belgijanaca, Rendžers siguran u gostima

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nastavljeno je prvo kolo novog formata Lige Evrope, a u takozvanoj ligaškoja fazi, u terminu od 18.45 pobede su upisali Fenerbahče i Rendžers.

Fener je na svom terenu bio bolji od ekipe Rojal Uniona iz Belgije sa 2:1. Ekipa za koju nastupa i naš Dušan Tadić, je iskoristila greške protivnika, i s po golom u oba poluvremena, došla do važna tri boda.

Poveo je turski tim u 26. minutu, kada je Sojunču pogodio na asistenciju Rodriga, što je ujedno bio i jedini gol u prvom delu igre. U nastavku je MekAlister dobio crveni karton u redovima belgijskog tima, što je Fener iskoristio i duplirao prednost u 82. minutu, autogolom Burdžisa. Igrao se drugi minut nadoknade, kada je Ivanović promašio penal za Rojal, da bi dva minuta kasnije, gosti ipak uspeli da smanje preko Sajksa, čime je i postavljen konačan rezultat. Srpski fudbaler, Dušan Tadić na teren je ušao u 65. minutu.

Fenerbahče - Rojal Union Foto: Tanjug/AP

U drugom meču u istom terminu, Rendžers je takođe sa 2:0 slavio protiv ekipe Malmea u gostima.

Već u prvom minutu gosti su poveli golom Bajramija, na dodavanje Desersa, koji se u prošlosti pominjao i kao potencijalno pojačanje Zvezde, ali na kraju ništa od toga nije bilo.

Drugi gol bio je delo MekKozlenda u 76. minutu, čime je i postavljeno konačnih 2:0.

(Telegraf.rs)

Video: Momenti koji su obeležili 174. večiti derbi a nisu mogli da se vide na televiziji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA