Marin uz komentar derbija najavio Železničar: "Istorijski trijumf, da potvrdimo dobru igru..."

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tehnički direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Marko Marin izjavio je da će igračima "crveno-belih" značiti ispunjene tribine stadiona "Rajko Mitić" na utakmici protiv Železničara.

Fudbaleri Crvene zvezde su u ponedeljak pobedili Partizan 4:0 u 174. večitom derbiju.

- Ogromna pobeda. Ostvarili smo istorijski trijumf, ujedno i najubedljiviji u okršajima dva kluba na stadionu večitog rivala. Pobeda na 174. derbiju je dokaz dobrog rada i kvaliteta koji posedujemo na terenu. Vladan Milojević je sa saradnicima iz stručnog štaba i ekipom odlično pripremio meč, što se i videlo na utakmici, odigrali smo perfektno - rekao je Marin, prenosi zvanični sajt kluba.

- Derbi je uvek teško igrati. Koliko god da znamo da imamo kvalitetniju ekipu, večiti derbi je uvek nepredvidljiv. Upravo iz tog razloga koristim još jednom priliku da čestitam igračima na velikoj pobedi i sjajnom rezultatu - dodao je Marin.

On je zahvalio navijačima na podršci, a potom je pozvao sve pristalice "crveno-belih" da prisustvuju meču protiv Železničara u 10. kolu Superlige Srbije.

Utakmica između Zvezde i Železničara biće odigrana u petak od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

- Navijačima svaka čast i sve pohvale za navijanje na derbiju. Bilo je fenomenalno, napravili su odličnu atmosferu. To je uvek bitno igračima, ali je zato još važnije da u petak što više ljudi bude na stadionu i podrži ekipu. Važno je da pobedimo Železničar, jer je prvenstvo za nas izuzetno značajno, a cilj broj jedan je osvajanje Superlige - rekao je tehnički direktor Crvene zvezde.

- Dobru igru protiv večitog rivala moramo da potvrdimo i na predstojećem duelu sa nova tri boda. Uz to naravno, važno je da navijači pozdrave ekipu, jer nažalost neće moći da budu u Milanu. Bitno je da igrači osete podršku kako bismo prikazali što bolju partiju u Italiji - zaključio je Marin.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Zvezdine legende podržale ekipu pred revanš protiv Bodea

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA