Dinamo Zagreb predstavio novog trenera: Vratio se čovek koji je otišao zbog svađe s Mamićem da spašava klub!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Fudbalski klub Dinamo Zagreb iza sebe ima veoma buran period u kom su u samo sedam dana poraženi od Hajduka (1:0), onda i od Bajern Minhena (9:2), te Slaven Belupo (4:1) zbog čega su otpustili i trenera Sergeja Jakirovića. Modri iz glavnog grada Hrvatske sada imaju i novog šefa struke, a to je dobro poznato lice - Nenad Bjelica.

Odlučio je Nenad Bjelica da se vrati u klub gde je pružio sjajne partije nakon četiri i po godine, pošto je prethodno otišao iz ovog kluba nakon sukoba sa Zdravkom Mamićem iako je imao sjajne rezultate na klupi ekipe s Maksimira.

Nenad Bjelica je u prethodnom mandatu proveo dve godine u klubu, osvojio je dve titule, dok je imao i sjajne rezultate u Evropi. Međutim, kada je ispao iz Lige šampiona u poslednjim sekundama, a onda i odbio da s igračima napravi rez plate zbog korona virusa, došlo je do prekida saradnje.

Vodio je potom Nenad Bjelica i Osijek, a poslednji angažman je imao u Union Berlinu, dok se sada vraća u Zagreb da svoj klub spasi od krize.

- Dinamovu prvu ekipu će ovog četvrtka ponovo voditi trener Nenad Bjelica. Gotovo četiri i po godine nakon odlaska s Maksimira, Dinamo je odlučio da vrati Bjelicu na funkciju glavnog trenera. S Plavima je potpisao višegodišnji ugovor, a ekipu će izvesti već u subotu protiv Lokomotive - stoji u saopštenju kluba sa Maksimira.

(Telegraf.rs)

Video: Nenad Bjelica objasnio kako Dinamo dovodi igrače Barse i Arsenala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cv

    26. septembar 2024 | 18:07

    Što spašava pa igraju Evropu osvojice titulu ne vidim da su u problemu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA