Milojević pred Železničar: "U seriji smo teških utakmica, potrebna nam je podrška!"

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je pred meč 10. kola Superlige Srbije da je ekipa u seriji teških utakmica na tri ili četiri dana i dodao da je Železničar dobar i nadahnut tim.

Crvena zvezda će četiri dana posle pobede nad Partizanom (4:0) u petak od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje Pančevce. Već u utorak Crvena zvezda u meču drugog kola Lige šampiona gostuje milanskom Interu.

- U seriji smo teških utakmica na tri ili četiri dana. Mislim da će biti lep dan i pozivam navijače da dođu u što većem broju. Njihova podrška nam je potrebna, pogotovo za meč protiv Železničara, koji je dobra i nadahnuta ekipa. Njihova podrška nam je preko potrebna - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Ekipu Železničara predvodi jedan od najmlađih trenera u domaćem prvenstvu.

- Marko Savić je pokazao mnogo entuzijazma i fudbalskog znanja, kako u prethodnom, tako i u sadašnjem klubu. Vrlo dobro radi i lepa je budućnost ispred njega. Lepo je videti mlade trenere koji su na početku karijera - dodao je Milojević.

Strateg Zvezde je govorio i o kvalitetima kapitena Železničara Lazara Romanića.

- O Romaniću sam govorio i prethodni put kad smo igrali protiv Železničara. Lazara dosta dugo pratim, Zvezdino je dete. Karijera ga je vodila drugim putem. Imao sam priliku da ga treniram, ali i pratim u Grčkoj dok je igrao za Lamiju. Pružao je fenomenalne partije i izrastao u dobrog igrača. Pored ostalih fudbalera Železničara i od njega nam preti opasnost - podvukao je Milojević.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Het trik Endiaja: Ovim golom protiv Partizana je prestigao Zvezdinu legendu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E brate

    26. septembar 2024 | 17:31

    Kao da CZ igra u seriji A ili primeri.

  • Dend

    26. septembar 2024 | 18:32

    Milojeviću pa nisu svi kao Partizan koi poseduje samo ime jer samo to mu je i ostalo ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA