Bivši trener Zvezde se vratio u bugarski fudbal

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ratko Dostanić imenovan je za novog generalnog direktora pionirske i omladinske škole Lokomotive iz Sofije, saopštio je klub. Ovaj 64-godišnji srpski stručnjak, bivši trener Levskog i Slavije, kao i dvostruki trener Crvene zvezde, preuzeo je važnu ulogu u modernizaciji omladinske škole Lokomotive.

Vlasnik kluba, Veselin Stojanov, lično je angažovao Dostanića kako bi realizovao ambiciozan plan obnove i unapređenja škole.

- Sa zadovoljstvom i uzbuđenjem, želimo da podelimo vest da je Ratko Dostanić novi generalni direktor Omladinske sportske škole Lokomotive iz Sofije. Ambiciozan zadatak da dovede iskusnog stručnjaka u klub, lično je preuzeo vlasnik Lokomotive, gospodin Veselin Stojanov. Ovo je prvi korak u kompletnoj obnovi i modernizaciji Omladinske sportske škole – što je bio prioritet za novo rukovodstvo kluba. Dostanić je poznata ličnost širom sveta i kod nas, izuzetan stručnjak sa bogatim iskustvom kao fudbaler, trener, a posebno u radu Omladinske škole.

Bugarski mediji podsećaju na njegov uspešan rad u akademiji Crvene zvezde, koja je pod njegovim nadzorom proizvela talente kao što su Nemanja Vidić, Dušan Basta, Boško Janković i Marko Pantelić. Njegov rad u omladinskom pogonu doneo je klubu značajne finansijske koristi od prodaje igrača.

(Telegraf.rs)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jovo

    26. septembar 2024 | 20:59

    Dostanic je covek od casti i postenja.Bio je trener u Makedoniji sadasnjoj S.Makedoniji i kad su priznali oni Kosovo republjik lepo se pokupio i otisao.Obraz ne prodaje ni za kakve pare🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA