Legendarni fudbaler Zvezde izneo dokaz zašto su bolji od Partizana, pa poslao poruku Delijama

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Ilija Najdoski pozvao je navijače "crveno-belih" da pruže igračima podršku na meču protiv Železničara.

Fudbaleri Crvene zvezde će sutra od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Železničar u 10. kolu Superlige Srbije.

Najdoski je istakao da je Zvezda odigrala sjajan meč protiv Partizana (4:0) u 174. večitom derbiju.

- Velika pobeda Crvene zvezde i dokaz da smo kvalitetniji u odnosu na večitog rivala. Igra je bila na visokom nivou, zalaganje takođe i gledali smo pravi derbi. Još jednom ističem da smo gledali sjajnu Zvezdu. Uvek u prvi plan stavljam ekipu, jer smo odigrali od prvog do poslednjeg minuta taktički odlično i vrlo disciplinovano. Ipak, moram da izdvojim mladog Maksimovića, pokazao je zrelost na derbiju. Na njemu je da radi još jače i neće biti problema. Zvezda sa mladim snagama nema razloga da brine za budućnost - rekao je Najdoski, prenosi zvanični sajt Zvezde.

On je naglasio da očekuje da navijači u velikom broju dođu na duel protiv ekipe iz Pančeva.

- O navijačima ne bi trebalo trošiti reči. Uvek osećaju kada je podrška najpotrebnija, znaju da prepoznaju momenat. Očekujem da će sutra na utakmici protiv Železničara da dođu u velikom broju i oduže se za pobedu i sjajnu igru. Takođe, da isprate fudbalere pred put u Milano i meč protiv Intera - poručio je nekadašnji fudbaler Zvezde.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Evo šta su Delije tražile od igrača posle 4:0 na derbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA