Evo gde uživa Angelina Topić posle najuspešnije sezone u karijeri: Prizor sa plaže je kao u raju!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Iza srpske atletičarke Angeline Topić je najuspešnija sezona u karijeri, gde ostaje jedini žal zbog povrede tokom Olimpijskih igara, gde je doživela naprsnuće noge tokom zagrevanja.

I tako povređena, skočila je dovoljno za finale i pokazala herojsko srce. Ubrzo je prošla i period rehabilitacije, rekordno brzo se vratila na takmičenja i onda osvojila Svetsko prvenstvo u juniorskoj konkurenciji, a bila je i učesnica završnice Dijamantske lige i završila je na 5. mestu.

Prethodno je na Evropskom prvenstvu u Rimu osvojila srebrnu medalju i pokazala da je pred srpskom atletikom blistava karijera.

Sada, nakon završetka sezone, uživa u zasluženom odmoru sa svojim društvom.

Ona je odabrala Krit, najveće grčko ostrvo u Sredozemnom moru, gde su i u kasnim septembarskim danima prijatne temperature za letovanje.

Njen otac i trener Dragutin Topić, objavio je nedavno na Instagramu fotografiju na kojoj su njegova supruga Biljana Topić i najmlađa ćerka Sofija.

- Dve trećine mog života su kraj mene na Halkidijiju, a jedna trećina je na Kritu sa svojim društvom - napisao je Dragutin.

Sada je Angelina sama na Instagramu objavila delić atmosfere sa Krita.

Ona je posetila čuvenu plažu Balos, jednu od najpoznatijih na Kritu i generalno u celoj Grčkoj.

Zanimljivo je da je imala i "uljeza" na fotografiji u vidu jedne od lokalnih koza, koje često dolaze na ovu plažu.

Nije poznato i ko je sve u društvu Angeline Topić, ali tu je verovatno i njen dečko Aleksa Tomić, koji je imao hit doček za nju na aerodromu kada se vratila iz Lime kao prvakinja sveta.

(Telegraf.rs)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA