Partizan (još) čeka novog trenera: Evo ko vodi treninge crno-belih

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 21

Usled činjenice da se odlazak Aleksandra Stanojevića dogodio usled radne sedmice, između dva meča domaćem prvenstva, a pregovori o eventualnoj promeni mišljenja trenera nisu urodili plodom, Partizan je doneo odluku da treninge i pripremu utakmice sa Mladošću iz Lučana do imenovanja novog šefa struke obavlja još uvek aktuelni stručni štab.

Tako je u utorak nekolicina trenera koji su sarađivali sa Stanojevićem, a koji su još pod važećim ugovorima, dobila poziv da dođu u sredu na "radno mesto" i pomognu timu, odnosno klubu u momentima tranzicije i svi su se odazvali.

Po istom principu će biti odrađem i današnji trening prvotimaca, kome je juče, a verovatno će i danas prisustvovati sportski direktor Ivica Iliev.

Klub inače pregovara sa nekoliko potencijalnih kandidata, ali to trenutno nije baš "luk i voda", jer naziru se promene na svim nivoima i svi oni koji su raspoloeni za priču i prihvatili bi posao traže i doređene garancija da će do pomenutih promena i doći.

Dakle, pat pozicija iz koje bi moglo da se izađe u toku današnjeg dana ili u petak, a moguće je da se konačno rešenje na klupi prolongira još nekoliko dana.

(Telegraf.rs)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    26. septembar 2024 | 12:36

    Daj bože da nijedan nedodje sve dok vučelić i vazura nepodnesu ostavke . Imaju trenera koji trenira petliće pa nek preuzme on dok ova dvojica neodu .

  • Zvezdaš

    26. septembar 2024 | 12:50

    Smešno je ovo što se dešava u Partizanu. Promenili ste X trenera, a ni jedan ne valja, problem nije u treneru. Stanojević, iako mi je antipatičan, odličan je trener i voli Partizan... problem je u upravi kluba, koja jako loše radi svoj posao. Ne znam šta očekujete od drugog trenera, ako je postavka igrača i uprave ostala ista.. tu ni Murinjo ne pomaže... uništili ste jedan istorijski klub u Srbiji. Ovo vam piše vatreni navijač Crvene Zvezde.

  • Peđa

    26. septembar 2024 | 12:15

    Ako u upravi sjaše Kurta da uzjaše Murta onda ne vredi da i najveća trenerska imena sede na klupi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA