Drama legendarnog fudbalera Superlige: Hitno je operisan, doktori jedva uspeli da mu spase život

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Legendarni fudbaler lučanske Mladosti Vladimir Radivojević, ujedno jedan od rekordera Superlige Srbije, prethodnih dana imao je pravu dramu kroz koju je bio i životno ugrožen!

Iskusni 38-godišnji fudbaler je nedavno hitno operisan, jer mu je pukao čir na dvanaestopalačnom crevu i imao je veliko unutrašnje krvarenje, a doktori bolnice u Čačku jedva su navodno uspeli da ga spasu.

Ovu vest praktično su potvrdili i iz kluba, i to nakon što su na svom zvaničnom Instagram nalogu podelili status poznate fudbalske stranice "ftbl.serbia" koja je i donela detalje drame.

Radivojević ove sezone nije zabeležio nijedan nastup, mada je na svim utakmicama sedeo na klupi. Osim protiv Napretka, kada su mu saigrači poslali poruku na majicama prilikom izlaska na teren u Kruševcu.

Svoje prve fudbalske korake ovaj vezni fudbaler napravio je u Loznici pre 20 godina. Zatim je igrao za Borac iz Čačka, Mladost, Javor Rad i Novi Pazar - pre nego što se 2016. vratio u Lučane i odigrao preko 300 mečeva za ovaj tim.

FK Mladost Lučani Foto: Printskrin/Mozzart Bet Super liga Srbije

(Telegraf.rs)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA