Zoran Tošić završio igračku karijeru: "Izlazim iz kopački, ali fudbal i dalje ostaje moja najveća ljubav..."

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentativac Srbije Zoran Tošić odlučio je da stavi tačku na blistavu karijeru. Popularni Bambi završava karijeru posle skoro 20 godina u profesionalnom fudbalu.

Karijeru je započeo u Budućnosti iz Banatskog Dvora, da bi kasnije igrao za Partizan, Mančester junajted, Keln, CSKA, usledio je novi povratak u Partizan, a onda je branio boje Tajdžoa, Tobola i naposletku Lamije.

Bilo je priče da bi karijeru mogao da završi u nekom superligaškom klubu, ali kako nije bilo ponuda rešio je da okonča karijeru.

Tošić je svoju odluku saopštio putem zvaničnog Instagram naloga.

- Nažalost, svemu dobrom jednog dana dođe kraj. Nadao sam da ovaj trenutak nikada neće doći, ali sada sam siguran da je vreme da zavrsim fudbalsku igračku karijeru. 

Kao klinac sam sanjao da zaigram za Partizan, Srbiju i Mančester junajted, imao sam sreću da snove ostvarim u 21. godini. Od Banata i Partizana do Mančester junajteda i CSKA Moskve. Povratak u Partizan, potom Tajdžo, Tobol i za kraj Lamija. Mnogo trofeja, pobeda, uspona i padova, ali ljubav je uvek bila tu. Hvala porodici, koja je učinila mogućim ovo putovanje. Hvala trenerima, saigračima, svima koji su bili uz mene svih 20 godina.

Posebno sam ponosan na deset godina igranja za svoju zemlju, Srbiju. Uvek sam sa posebnom željom nastupao za reprezentaciju. Na kraju, veliko hvala navijacima klubova gde sam nastupao, uvek sam osećao iskrenu podršku.

Izlazim iz kopački, ali fudbal i dalje ostaje moja najveća ljubav i strast. Vidimo se u nekoj drugoj ulozi - napisao je Tošić.

(Telegraf.rs)

Video: Oklopna vozila policije u pripravnosti pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA