Zvezdu mučili u borbi za LŠ, a sad pokazali kvalitet: Bode sa 10 igrača bolji od Porta u Ligi Evrope!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ovog leta je imala priliku srpska javnost da se uveri u kvalitet Bode Glimta koji je propisno namučio Crvenu zvezdu u borbi za Ligu šampiona, gde je srpski tim na kraju slavio, dok su Norvežani svoj kvalitet pokazali u Ligi Evrope već u prvom kolu.

Bode Glimt je pokazao i Crvenoj zvezdi da je njihov dom jednostavno neosvojiva tvrđava, padali su mnogi velikani tamo, pala je i Zvezda sa 2:1, dok su sada sa igračem manje uspeli da dobiju i Porto!

Jednostavno, Norvežani na pravi način koriste prednost domaćeg terena, iako su dosta slabije startovali protiv Porta.

Ekipa iz Portugalije je povela sa 1:0 već u 8. minutu, ali ta prednost nije trajalo dugo. Samo sedam minuta kasnije, Heh je uspeo da izjednači na 1:1, da bi Hauge pred kraj prvog poluvremena pogodio za 2:1.

Međutim, na startu drugog poluvremena je Bode dobio i crveni karotn. Meta je bio neoprezan, pa je zbog simuliranja dobio drugi žuti karton. Ipak, Hauge je samo 11 minuta nakon tog crvenog kartona postigao novi gol i tako doneo velikih 3:1.

Napadao je Porto, želeo je da makar izvuče remi, ali sve što su mogli je da dođu do utešnog pogotka u 90. minutu preko Gula za konačnih 3:2.

(Telegraf.rs)

Video: Duan Vašington izneo svoje utiske posle meča Partizan - Borac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA