Zvezdin Rus o derbiju: "Ubedljivo smo dobili Partizan, ali to ide u arhivu..."

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Fudbaler Crvene zvezde Jegor Prucev izjavio da mu je drago što je dobio priliku da igra i zabeleži asistenciju na utakmici protiv Partizana u 174. večitom derbiju.

Mladi ruski fudbaler se osvrnuo na pobedu Crvene zvezde protiv Partizana u 174. večitom derbiju, on je na toj utakmici zabeležio asistenciju za četvrti gol "crveno-belih".

- Pobeda protiv večitog rivala je izuzetno značajna. Ubedljivo smo trijumfovali, što će nam mnogo značiti na polju samopouzdanja za nastavak sezone. Drago mi je što sam dobio priliku da zaigram, upisao sam asistenciju i pomogao ekipi da stigne do trijumfa. Zadovoljni smo prikazanom igrom, ali je derbi već arhiviran i razmišljamo samo o narednom meču protiv Železničara - rekao je Prucev, prenosi klupski sajt.

Fudbaler Crvene zvezde je istakao da je ritam utakmica zahtevan i da igrači moraju da ostanu na visokom nivou.

- Ritam utakmica je izuzetno naporan i moramo da budemo fokusirani u svakom momentu. Igramo na svaka tri dana, ali smo se za to borili i sada je trenutak da uživamo u svakom meču, kako na Marakani, tako i na gostujućem terenu - naglasio je Prucev.

On je pozvao navijače Zvezde da pruže podršku ekipi na utakmici 10. kola SLS protiv Železničara, koja je poslednja pred gostovanje crveno-belih Interu u Ligi šampiona.

- Znam koliko smo obradovali navijače pobedom u derbiju, te sam siguran da će doći na utakmicu protiv Železničara u velikom broju, da nas pozdrave i da nam pomognu da dođemo do novog trijumfa. Biće to odlična prilika i da nam pruže vetar u leđa pred gostovanje Interu. Uvek je sjajan osećaj kada igram pred zvezdašima koji prave neverovatnu atmosferu i na svakom duelu nas motivišu i dodatno inspirišu da budemo još bolji. Očekujemo ih na stadionu i radujemo se da ih vidimo u što većem broju - izjavio je Prucev.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u petak od 19 časova ekipu Železničara.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Arijan Lakić o Željku Obradoviću i Partizanu: "Neverovatno je šta sam naučio samo za mesec dana"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA