Veliki šok u Londonu: Otvorio se krater na stadionu poznatog kluba

 
L. I.
L. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Utakmica 2. lige između Vimbldona i Akringrtona odložena je jer Donsi nisu mogli da pronađu alternativni teren za domaćinstvo nakon što je njihov dom na Plou Lejnu oštećen u poplavama.

Teren je oštećen, a zgrade i dvorana ostali su pod vodom nakon obilnih padavina u nedelju uveče i u ponedeljak ujutru, kada se izlila obližnja reka Vendle.

Vimbldon je već odložio meč trećeg kola Karabao kupa protiv Njukasl junajteda u utorak, koji će se sada igrati na Sent Džejms Parku u utorak, 1. oktobra.

To je dovelo do toga da je utakmica Dons lige protiv Kru Aleksandre, koja je trebalo da se odigra tog dana, takođe odložena.

Stadion Vimbldona Foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Generalni direktor Džejms Vudruf rekao je za Bi-Bi-Si Radio London da se klub nada da će subotnju utakmicu protiv Akrington Stenlija održati na drugom terenu u južnom Londonu.

Ali u saopštenju objavljenom na sajtu kluba, Vimbldon je otkrio da to nije bilo moguće.

- Uprkos značajnim naporima na Vimbldonu u poslednjih 48 sati, nije bilo moguće obezbediti održiv alternativni teren za subotu - saopštio je klub, te dodao:

- Sa velikim žaljenjem, EFL je zbog toga odložio meč protiv Akringtona Stenlija. Ulaznice će ostati važeće za preuređeni datum, a više detalja će uslediti u dogledno vreme - stoji u saopštenju kluba.

(Telegraf.rs)

Video: Vladan Milojević pred derbi: "Da pobedi fudbal pre svega, ali..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA