Senzacija u Seriji A: Komo šokirao Atalantu, Vanja Vlahović izborio penal, ali je "tugovao" sa Samardžićem

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Koma napravili su večeras svojevrsno iznenađenje i pobedili su kao gosti ekipu Atalante rezultatom 3:2, u meču petog kola Serije A.

Duel je trebalo da se odigra još tokom jučerašnjeg dana, ali je na kraju odložen zbog strahovitih padavina koje su zadesile Bergamo i natopile do te mere teren da je jednostavno bilo nemoguće igrati.

Komo je do pobede došao golovima Gabrijela Strefece u 46, autogolom Seada Kolašinca u 54. minutu i pogotkom Alijeua Fadere u 58. minutu.

Strelci za Atalantu bili su Davide Zapakosta u 18. minutu i Ademola Lukman iz penala u 90+7, a zanimljivo je da je penal izborio nekadašnji talenat Partizana, Vanja Vlahović, koji je u Atalantu došao za 500.000 evra.

U igri je bio i Lazar Samardžić od 59. minuta, dok je Vlahović odigrao poslednjih 15 minuta na ovoj utakmici, ali taj izboreni penal na kraju nije uticao na krajnji ishod.

Komo je sa pet bodova 15. na tabeli Serije A, dok se Atalanta nalazi na 12. mestu uz šest osvojenih bodova. Klub iz Bergama će u sledećem kolu gostovati Bolonji, dok će Komo dočekati Veronu.

(Telegraf.rs)

Video: Arijan Lakić o Željku Obradoviću i Partizanu: "Neverovatno je šta sam naučio samo za mesec dana"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA