Predivan gest Zvezdinog Slovenca posle večitog derbija: Elšnik želi da usreći mališana koji je "osvojio" mreže

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su u 174. večitom derbiju usrećili svoje navijače pobedom nad Partizanom do čak 4:0 na stadionu u Humskoj, a jedan od najmlađih mališana je posle utakmice na ulici zapevao poznatu pesmu crveno-belih.

Uz najverovatnije svog oca, on je gotovo bez prestanka pevao pesmu "Nikad nećeš biti sama, mi smo tvoji sinovi, napred Zvezdo, samo napred", a iz trenutka u trenutak pojačavao je tonalitet i na momente je glas odjekivao od susednih kuća.

Na kraju mu muški glas poručuje "Bravo, Delijo", a saznalo se da mališan zapravo ima samo tri godine, pa su korisnici na društvenoj mreži "X" poveli akciju da mu Crvena zvezda uruči sezonsku kartu za čitavu takmičarsku godinu i da ga ugosti na stadionu "Rajko Mitić".

Vrlo brzo je stigao i odgovor na ovaj zahtev i to ni manje ni više nego od prvotimca Crvene zvezde, Timija Maksa Elšnika iz Slovenije, koji je inače vrlo aktivan na ovoj društvenoj mreži.

On je ostavio poruku da je vrlo rad da ugosti mališana na utakmici koju će Zvezda odigrati protiv Železničara u petak od 19.00 časova na stadionu "Rajko Mitić".

- Molim za kontakt tate malog Simona. Voleo bih da ih ugostim na utakmici u petak - napisao je Elšnik uz emotikone crveno-bele boje.

(Telegraf.rs)

Video: Arijan Lakić o Željku Obradoviću i Partizanu: "Neverovatno je šta sam naučio samo za mesec dana"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA