U MaxBet-u i kada gubiš, dobijaš. Kuća časti!

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kompanija MaxBet, generalni sponzor FK Partizan odlučila je da u duhu sportske solidarnosti prizna kvotu "1" svima koji su igrali na pobedu FK Partizan na jučerašnjem večitom derbiju.

U znak podrške navijačima FK Partizan kao i našim korisnicima koji su i u ovako teškim sportskim trenucima ostali verni svom klubu i kladili se na pobedu FK Partizan odlučili smo da svim igračima proglasimo kvotu "1", što znači da tiket i dalje ostaje dobitan, dok ostale kvote na tiketu ostaju nepromenjene.

Kompanija MaxBet, kao generalni sponzor FK Partizan na ovaj način želi da podrži klub i verne navijače i kada rezultati izostanu.

Kompanija MaxBet veruje da sport nije samo pitanje rezultata, već i emocija, strasti i zajedništva koje dele svi navijači. Naša misija je da budemo uz klub i navijače u svakom trenutku, a ne samo kada su rezultati pozitivni. Ovim gestom želimo da podstaknemo sve navijače da nastave da veruju i podržavaju svoje timove, jer svaki trenutak na terenu ima svoju vrednost.

Uvek veruj i čuvaj tiket, jer kuća časti.

Za više informacija posetite www.maxbet.rs ili se obratite MaxBet korisničkoj podršci.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Momenti koji su obeležili 174. večiti derbi a nisu mogli da se vide na televiziji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA