SAZNAJEMO! Aleksandar Stanojević podneo ostavku na mestu trenera Partizana

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.

Odmah posle visokog poraza u večitom derbiju od Crvene zvezde (4:0) trener Partizana Aleksandar Stanojević podneo je ostavku na tu funkciju, saznaje Telegraf! Stanojević je odluku saopštio čelnicima kluba i sportskog sektora koji će danas raspravljati o tome!

Tako se posle samo četiri meseca okončao mandat Aleksandra Stanojevića, koji je u junu dočekan kao spasilac, shodno rezultatima u prošlosti kada je osvajao titule i dovodio tim do grupne faze Lige šampiona, bio učesnik i Lige konferencije, ali je ovoga puta krenulo po zlu.

Usled eliminacije iz Evrope, iz tri pokušaja i slabog početka u Superligi Srbije, koji je kao vrhunac imao pomenuti poraz u derbiju, odnosno incident u kome je posle utakmice povređen u ispadu huligana i očajne intervencije policije kod svlačionice, odlučio je da se povuče sa mesta trenera.

Pre toga, navijači su ga već "uzeli na zub", a tokom meča su skadirali da napusti mesto trenera, te da se prodao, na šta je emotivno reagovao na konferenciji za medije.

Stanojević je sa crno-belima imao ugovor na tri godine, ali u fudbalu to nikada nije garancija...

U toku dana se očekuje reakcija kluba iz Humske na pomenuti čin trenera, verovatno i pregovori tim povodom, kao i konačna odluka u vezi sa njegovim statusom.

(Telegraf.rs)

Video: Momenti koji su obeležili 174. večiti derbi a nisu mogli da se vide na televiziji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    24. septembar 2024 | 14:30

    Ma nek vode klub navijaci kriminalci i ovako se pitaju za sve jer ova budjava drzava nema petlju da pohapsi te idiote!!!!

  • Vojislav

    24. septembar 2024 | 14:43

    Niko ne može uništiti sopstveni klub,kao što mogu navijači koji za taj klub navijaju. To je velika istina.

  • Мелхиседек

    24. septembar 2024 | 14:27

    Управа напоље, Станојевић да остане.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA