Zidan (29) otišao u penziju: Sin legendarnog fudbalera rekao "zbogom" pre ulaska u 4. deceniju života!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Najstariji sin legendarnog Zinedina Zidana, Enco odlučio je da se povuče iz sveta fudbala sa samo 29 godina! On je odlučio da se ostavi ovog sporta, te da se posveti svojoj porodici, kao i investicijama u drugim sferama života.

Enco Zidan je rođen 1995. godine u Bordou, a jednostavno, bio je i sam svestan da je izuzetno teško igrati u kopačkama koje mu je ostavio njegov otac Zinedin. Imao je dosta problema sa motivacijom, što se ogledalo i na samom terenu.

Njegov poslednji klub je bio Fuenlabrada, gde je upisao 29 nastupa, postigao je jedan gol i imao četiri asistenciju u sezoni 2022/2023, da bi prethodnog leta ostao bez kluba. Tražio je punih godinu dana novi angažman, ali, do njega nije došlo.

Mogao je Enco da nastavi svoju karijeru, ali jednostavno nije želeo, jer kako je i sam mislio - to ga nikud ne bi odvelo.

Sada će se Enco posvetiti svojoj porodici.

U svojoj karijeri je Enco igrao za Real Madrid Kastilju, Rodez, Lozanu, Aves, Alaves, Almeriju, Fuenlabradu i Majadahondu.

(Telegraf.rs)

Video: Momenti koji su obeležili 174. večiti derbi a nisu mogli da se vide na televiziji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    24. septembar 2024 | 13:44

    Pa Novakova braca odose sa 20 ,Dordje sa 15 u penziju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA