Grobari ga posekli, a bivši igrač Partizana stao uz Aleksandra Stanojevića nakon 174. večitog derbija

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Iza nas je ostao još jedan večiti derbi, samo što će ovaj 174. po redu ući i u istoriju. Na ovom derbiju je Crvena zvezda slavila u Humskoj protiv Partizana sa ogromnih 4:0, čime su upisali i najveću pobedu na gostovanjima otkako se i igraju mečevi između dva najveća tima u Srbiji.

Meč u Humskoj nisu obeležili samo golovi i raskošna igra crveno-belih, koji su uistinu bili daleko bolji od svog rivala, već su ovaj duel obeležili i incidenti koji su se dogodili nakon meča od strane navijača koji su napali trenera Partizana Aleksandra Stanojevića.

Trener crno-belih je prvo gađan sa tribine od strane navijača topovskim udarima, a onda se dogodio i potpuni skandal kada je stigao u svlačionicu.

Navijači su došli i do svlačionice, nakon čega su razbili staklo i tako posekli i trenera Stanojevića koji se našao u zavojima i ožiljcima, dok su mu skandirali i da "odlazi", te da "je prodao Partizan", čega se on dotakao i na samoj konferenciji.

Nakon svega, oglasio se i bivši štoper crno-belih Igor Vujačić, koji je pružio podršku svom nekadašnjem treneru. Vujačić je ostavio samo sliku na svom Instagram profilu, tačnije na Instagram "priči", gde je jednostavno pokazao svoj stav postavljajući sliku trenera Stanojevića.

(Telegraf.rs)

Video: Vujačić o osnovnom problemu u igri Partizana: Jako je teško trenutno, sve je palo na nas

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    24. septembar 2024 | 10:54

    Stanoje je dobar, ne moze vise sa ljudima koji nisu losi fudbaleri, nego nisu fudbaleri.

  • Zvezda

    24. septembar 2024 | 10:51

    Da, da ne pravimo teatar, nije to ništa, a da su staklopolomili zvezdani navijači bilo bi POKUŠAJ UBISTVA.SRAMITE SE, PARTIZANOVCI

  • misa

    24. septembar 2024 | 10:28

    Zastosvi prozivaju igrače a niko ne pominje upravu dali je medijima zabranjeno da iznesu istinu o klubu i prozovu upravu koja je za sve kriva o čemu se radi ko ih štiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA