Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Fudbaler
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Brk

    24. septembar 2024 | 09:29

    Miloje ne znam zasto ali ranije sam bio ubeđen da si sasvim dobar trener i realan covek a onda si otisao iz Zvezde i vratio se sa Piksijevim sindromom.Da li se salis kada govoris pozitivno o Olainki jao fudbaleru? Čovek ni sam me veruje da je uspeo sve da prevari i da igra zvanicne utak.ice i to u Evropi pa cak je i u LŠ zaigrao i ako nije fudbaler! Ako je on profesionalni fudbaler onda sam i ja samo sto sam ja igrao 10 ili vise od 10 puta bolje od njega i svi moji drugari koji nisu ni trenirali fudbal igrali su bolje od njega mnogo, mnogo bolje! To bi unacilo da smo mlađi po jedno 25 godina celo moje drustvo bi moglo danas komotno u Zvezdu a o ovim drugim nesretnicima neću ni da pišem.Olainka kao i 90 posto tima Zvrzde je cist promasaj i ta ocajna klasa igraca moze da igra samo u srpskom formatu prvenstva a sve dalje od toga je zagarantovana katastrofa.Smem da se kladim da nećemo uspeti ds uzmemo vise od 1 ili 2 boda u grupi jer nemamo protiv koga da izvucemo ni nereseno,nemamo mi tim ni za nekadašnju drugu srpsku ligu a kamoli LŠ.Nekada smo imali makar 4,5 solidnih igraca a vidi ovo danas? Onaj dečkič Maksimović je jedina nada za Zvezdinu budućnost ali on sam sa legijom ovih crnaca koji nisu ni zelenu travu videli doj nisu dosli na Marakanu nemaju budućnost.Sve dod se prave kombinacijje i uzimaju pare nema od Zvezde nista kao ni od partizanke...

  • Fudbaler

    24. septembar 2024 | 08:33

    Bez ideje,tako je igrao i protiv Benfike

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA