Teniserka koja obožava Đokovića pecnula Partizan porukom posle 174. večitog derbija

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Atraktivna rumunska teniserka Andrea Prisakariju komentarisala je na svojim društvenim mrežama 174. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, a njen komentar se neće svideti navijačima crno-belih!

To su čak stavili do znanja i na samom njenom profilu, gde je teniserka koja obižava Novaka Đokovića napisala:

- Meč Crvena zvezda - Partizan izgledao je gotovo kao teniski meč, a ne fudbalski... - napisala je uz emotikon lica koje se smeje, očigledno aludirajući na visok rezultat u pobedi Zvezde.

Andrea je, inače, ove godine boravila uživo na večitom derbiju, kada je sa tribina stadiona "Rajko Mitić" gledala 172. prvenstveni susret Zvezde i Partizana (2:2).

- Ovaj meč je ludilo. Najbolji fudbalski meč i atmosfera u mom životu do sada - napisala je tada na svom "X" nalogu.

Andrea je pre nekoliko godina rekla da je Đoković odigrao ključnu ulogu u spasavanju njene karijere i da joj je bio inspiracija poslednjih godinja. Podsetimo, Rumunka je profesionalno počela da igra tenis 2018. godine, ali je usled finansijskih problema igrala samo ITF turnire.

- Đoković mi je zauvek inspiracija. Jedan je od retkih koji zaista pomaže teniserima iz Srbije. On ih zapravo sponzoriše. Neverovatno je šta radi, nemam reči da ga opišem. Mislim, mnogo puta je i meni spasio karijeru kroz ove godine - rekla je Andrea za "Meč Point Kanada" i dodala:

- Kada sam bila junior tražila sam njegove snimke na Jutjubu. Samo sam gledala i gledala i zaspala sa njegovim glasom u sobi. Budila sam se zbog toga i opet iznova gledala snimke. Dakle, on je definitivno neverovatan. Svaki dan me inspiriše, on je moj, šampion, broj jedan. Odrasla sam gledajući njega, živa je legenda i za ene je ispred svih.

(Telegraf.rs)

Video: Kanga spustio Gobeljića sa šipke, pa uzeo megafon od vođe: Spajić im zabranio da povedu jednu pesmu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA