Ovako izgleda tabela Superlige posle 174. Večitog derbija Partizana i Zvezde

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su, sa 4:0, savladali Partizan u 174. Večitom derbiju odigranom na stadionu crno-belih u Humskoj, i tako dodatno su poboljšali svoj bodovni saldo na tabeli Superlige Srbije.

Naime, Zvezda je u ovaj meč ušla nakon poraza od Benfike u Ligi šampiona sa 2:1, dok je Superligi Srbije imala niz od pet vezanih pobeda. Sa druge strane, fudbaleri crno-belih su doživeli iznenađujuć poraz od OFK Beograda u Zaječaru sa 3:2, pa je derbi bio prilika da se popravi pozicija na tabeli, ali i raspoloženje tima.

Ipak, to se nije dogodilo. Crveno-beli su uz het-trih Šerifa Endiaja i gol Silasa došli do najubedljivijeg trijumfa u istoriji, kada je reč o derbijima odigranim u Humskoj.

Tako, stanje na tabeli je takvo da je na prvom mestu Crvena zvezda sa 22 boda, i utakmicom manje. Partizan ima dva meča manje, a iz sedam odigranih mečeva je sakupio 11 bodova i trenutno je na 9. mestu Superlige Srbije.

Kada je reč o ostalim timovima, Mladost i OFK Beograd dele drugo i treće mesto sa 19 bodova iz devet mečeva. Četvrti je Čukarički sa 17, a Radnički Niš ima 15 bodova.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Milojević se oglasio povodom napada na Stanojevića, poslao jaku poruku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA