Delije rastužio golom iz slobodnjaka, sada je Turčin Benfiku "lansirao" u vrh golčinom sa 30 metara

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nekoliko dana posle premijerne pobede u Ligi šampiona, fudbaleri Benfike su u domaćem prvenstvu održali korak za vodećim Sportingom i Portom i sa 3:0 porazili Boavištu na gostovanju.

Gradski rival "zmajeva" je poklekao posle pola sata igre, kada je već na semaforu pisalo 2:0 za "orlove", a akteri su bili igrači koji su rešili meč u Beogradu.

Najpre je Kerem Akturkoglu upisao prvu asistenciju za lagan pogodak Vangelisa Pavlidisa u jedanaestom minutu, a onda smo prisustvovali trenutku magije na stadionu "Besa Sekulo XXI".

Ponovo je Turčin odložio loptu, ovog puta za svog zemljaka Orkuna Kokčua, a on fenomenalnim prizemnim udarcem sa trideset metara pogodio metu. Stativa je samo ulepšla egzekuciju. Pogodak možete videti ovde.

Podsetimo, on je u Beogradu protiv Crvene zvezde dao gol iz slobodnog udarca.

Pritiskala je Benfika i u nastavku meča, pokušavala da obezbedi trijumf i to konačno uspela u 91. minutu, kada je Artur Kabral pogodio posle pasa Antonija Silve.

Lisabonski klub od gradskog rivala sada ima pet bodova manje na poziciji broj tri na tabeli.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Duško Tošić došao na Marakanu sa jedinm od najmoćninih ljudi UEFA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA