Primio loptu na 40 metara od gola, uradio ono što rade samo majstori, pa pretrpeo poraz u 94. minutu

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Poslednja utakmica šestog kola španske Primere odigrana je na čuvenom stadionu "Benito Viljamarin" i posle rovovske borbe i preokreta pobedu protiv Betisa odnela je Majorka - 2:1.

Prštalo je na sve strane na samom početku meča, pa je tako pogodak Đovanija Lo Selsa samo pokrenuo uvek zagrejane navijače zeleno-belih. Nameštao se Argentinac, povukao loptu maltene od polovine terena i na kraju sa oko 25 poslao loptu u same rašlje. Gol možete videti ovde.

Proključao je stadion, ali atmosfera je splasnula već u osmom minutu. Tek što su krenuli sa centra gosti su i izjednačili, a ulogu asistenta za Danijela Rodrigeza preuzeo je Kajl Larin.

U 35. minutu Lo Selso je dobro prošao, pošto je provibtno pokazan crveni karton konvertovan u žuti posle VAR provere, pa je Betis mogao da nastavi sa svojom inicijativom.

Abde Ezalzuli nije uspeo da je i realizuje na početku drugog poluvremena pogodivši samo stativu, što je na samom kraju meča kažnjeno, kada su svi najmanje očekivali...

U četvrtom minutu nadoknade korner je Majorka izvela sa desne strane, lopta se odbila na nekih desetak metara do Valerija, a one je u maniru pravih strelaca timu doneo pobedu! Pobednički pogodak možete videti ovde.

Majorka je posle ove pobede skočila na peto mesto na tabeli sa 11 bodova, dok je Betis na osmom sa osam poena.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Klub ostao bez golmana, bivši igrač Zvezde i Partizana stao na gol i branio pola sata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA