Skandal! Grobari rasekli Stanojevića u svlačionici: On krvav došao na konferenciju i otkrio šta se desilo

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ekipa Partizana je zabeležila ubedljiv poraz od Crvene zvezde sa 4:0 u okviru 174. večitog derbija u Humskoj, što je ujedno i najteži poraz ove ekipe u njihovoj istoriji na njihovom stadionu. Nakon meča, skandali su preplavili jednostavno ovaj meč, a krvav je završio i trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

Nakon meča, Aleksandar Stanojević se prvo nije pojavio na izjavama nakon meča, jer je, kako su tad naveli, pogođen od strane navijača.

On se potom pojavio na konferenciji za medije sa zavojem, ali i nekoliko posekotina. Objasnio je Aleksandar Stanojević i o čemu se radi.

- Dobro veče svima, šta reći posle ovakvog rezultata. Osim da je sramota za sve nas. Za mene najveća. Izvinjavam se svakom navijaču Partizana, što smo dozovlili da ovako izgubimo bez krvi, bez ičega. Zvezda je pokazala klasu iznad nas veliku. Tako da... Preuzimam odgovoronost za sve što se desilo. Žao mi je što smo igrali kod kuće. Eto, to je najteži poraz koji sam doživeo, teško je palo svima. Nemam šta da dodam. Žao mi je što sam došao sa flasterima, ne da dramimo i pričamo.

- Da je bilo 0:0, ne bih ni došao, ali smo izgubili 4:0 pa da ne bude da izbegavam, morao sam da ispoštujem. Nezadovoljni navijači su razbili staklo, pogodilo nas staklo, raseklo me, nije bilo fizičkog obračuna. Staklo se razbilo, imali smo krvi. Malo je neprijatno da ne pravimo neki teatatr ili nešto.

(Telegraf.rs)

Video: Stanojević iskren posle debakla:"Treba da nas je sramota ovog poniženja, nije problem da odem"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA