Aleksandar Stanojević Foto: Telegraf

Stanojević na konferenciju došao u zavojima: "Kome sam se prodao?"; Milojević poručio: "To su ružne slike..."

 
 
 ≫ 
  • 1

Činjenice

  • Odigran je 174. večiti derbi, gde je Zvezda slavila sa 4:0 u Humskoj.
  • Partizan je zabeležio i najgori poraz u svojoj istoriji na svom terenu.
  • Šerif Endiaje je postigao het-trik prvi put nakon više od pet decenija.
Najnovije
21:42

Milojević: "Pitao sam Olajinku da odigra na beku"

Olajinka kao bek?

- Kad se Mimović povredio, Rodić još nije u fitu. Imali smo problem. Meni je Piter jedan igrač, celom mom stručnom štabu i meni, jedan igrač koga sam pitao i koji je rekao da će dati svoj maksimum. Sa druge strane je odigrao maksimalno, kao što mislim da je odigrao fenomenalnu utakmicu protiv Benfike. Imao je prodora po levoj strani, a onda je ispalo kako gledaju fudbal i na šta gledaju fudbal. Ko je loš, ko dobar. Zadovoljan sam, pogotovo jer je odigrao fenomenalnu, imao sam najviše poverenja u njega, odigrao je sjajnu utakmicu.

21:41

Milojević: "Ja sam ovde mali, najmanji šraf"

O Radetu Kruniću

- Hajde da prokomentarišemo, još jednom ću da spomenem i kažem. Partizan je igrao sa ozbiljnim Dinamom iz Kijeva, pratio sam i gledao sam Ligu šampiona. Gent takođe, a i Lugano. Mi smo ovde, mi sve znamo unapred. Koliko ćemo i šta ćemo da uradimo. Da li je to zlonamerno ili smo stvarno takvi. Mi smo se kvalifikovali, to je benefit za Zvezdu, ali jeste li svesni protiv koga igramo, igramo protiv Benfike. Dešavaju se ta dva gola, odjedanput kao da ne znam. Mi pobeđujemo Benfiku svaki put, ko je Benfika, ko je Inter, ko je Milan. Štutgart, Barsa kad dođe... Zašto kad Barselona dođe, ove ćemo da pobedimo.

- Rade Krunić je ovo druga utakmica, došao je on, Silas... Ovo je jaka utakmica, zahteva. Bez obzira na sve to. Partizan ima dobre igrače, dobrog trenera. Protiv Lugana su nesrećno ispali. Nemojte da gledate te neke stvari. Krunić je kvalitetan igrač koji je došao i koji će pomoći. Ja sam trener, imam strpljenja na sve to. Nemojte da vezujete mene, ja sam niko i ništa. Ja sam vojnik ovog kluba, koji sam ponikao ovde i da je vratim koliko mogu. Da li je moja ubedljiva ili ne. Ja sam samo jedan mali, najmanji šraf u svemu ovome. Svakako jedna pobeda u derbiju.

21:38

Milojević: "To je ružno što se desilo Stanojeviću... Ne šaljemo lepu sliku"

Da li ste pričali sa Stanojevićem posle meča, bio je krvav, u zavojima?

- To je ružno, ne znam, nisam video. Njemu želim sve najbolje, nisu to lepe stvari za fudbal. Ovo je sport i ne treba dizati na nivo nekog rata i ne znam čega. Ovo je fudbal, igramo... Desilo se da pobedimo, sportski je da mi njima čestitamo i oni nama. Te stvari su ružne i ne treba da se dešava, nisam upoznat.

21:38

"Ove godine je liga mnogo jača, a bodovi..."

Čak 11 bodova u prednosti na Partizan, tu su drugi koji dišu za vratom...

- Ja sam i pre ove utakmice, Partizan je jedan od najozbiljnijih kandidata za titulu, rekao sam i pre ove utakmice. Veliki je to klub, oni će naći svoj put sigurno. Ovo je samo početak prvenstva, ništa više na kontu. Ipak znamo da derbi donose taj prestiž, želju, pogotovo jer je došla posle mnogo godina. Jednostavno, cilj nam je bio i imam želju svaki put da pobedimo. Sve je išlo na našu vodenicu, ništa više od tri boda, o tome ne bih komentarisao. Ima puno da se igra. Mnogo bodova je u opticaju, tek je septembar. Ono što je sigurno, to je što sam komentarisao je da ima mnogo dobrih ekipa ove godine.

- Mladost i OFK su u vrhu, Radnički igra dobro, TSC će da se vrati, Čukarički... Mnogo je kvalitetnije nego što je bilo i jače, nego prošle godine.

21:35

"Mali Mesi je jako talentovan, ovo je put za sve mlade igrače"

O pojedincima, Šerif je dao tri gola, Maksimović je odigrao izuzetnu utakmicu, godine, kako ste vi videli?

- Mislim da ste plejadu svih naših igrača mogli da vidite u pripremnom periodu. Imamo dosta mladih igrača, ovo što je dobro po nas i što naš mlad tim igra mladu Ligu šampiona, što je prestižno takmičenje i možemo da imamo jasniju sliku. Imam dosta mladih igrača koji treniraju s nama. Mali Mesi je talentovano dete, to sam rekao danas na sastanku, on nije dobio šansu jer ima 17 godina. Ja to nisam znao. On je dobio šansu zaslugama, radom, ponašanjem u reprezentaciji, tako i u Grafičaru. Ovo je nagrada njegova, ali i za druge igrače da znaju, kad igrate u velikom klubu. Pruceva treba pohvaliti, namestio je gol. Izuzetno je dete, izuzetan igrač. Imam dosta igrača i na ono što sam ponosan, i što moram da naglasim, to je uloga ovih starijih igrača koji im pomažu, koji ih vole. Mislim da je to pravi put. Čestitke i Mesiju, ali hteo bih da čestitam svima. Od kapitena Spajića, do ostalih koji su mu pomogli. Mislim da je to pravi put.

21:35

Milojević: "Sutra je novi dan... Zasluženo smo dobili"

Kako biste prokomentarisali ovako ubedljivu pobedu i da li je ovo možda najveća razlika u kvalitetu ova dva kluba otkad vi pratite?

- Da li je neka velika razlika ili ne, mislim da je ovo bila jedna utakmica. Mislim da smo dobro odigrali, imali smo plan, nismo imali vremena za pripremu. U velikoj meri su igrači odradili šta tražimo od njih, cilj je bio da kontrolišemo utakmicu i da budemo ti koji ćemo da dominiramo u posedu, nađemo slabe tačke Partizana. Posle prvog gola, kad igrate derbi, protivnička ekipa mora da proba da se otvori. Bude pod pritiskom i tako dalje. Došao je drugi gol u pravo vreme i rutinski smo kontrolisali i dali još dva gola. Zaslužena pobeda, da li je velika razlika ili ne, ne znam, neću da ulazim u tom. Čestitao bih mojim igračima, pražnjenja fizičkog i psihičkog, nije lako ovde igrati, a kamoli pobediti.

- Stvarno bih pohvalio ponašanje igrača Partizana, bilo je korektno, sutra je novi dan, život teče dalje.

21:30

Došao je trener Zvezde

Stigao je Vladan Milojević.

21:29

Sada čekamo Vladana Milojeviać...

Završio je trener Aleksandar Stanojević, sad čekamo Vladana Milojevića...

21:25

Stnaojević: "Da sam se prodao? Kome?!"

- Stanoje odlazi je normalna poruka i poštujem poruku navijača. S druge strane, prodao si klub Stanoje, ona ne može na mene da se odnosi nikada. To STanoje odlazi, to ćemo videti, to je najmanje problem. Borio sam se za titulu, igrao sam osminu finala i nemam problem da odem. Nisam neko ko beži od odgovornosti. Ali, da sam se prodao. Kome?

21:24

Stanojević: "Ovo je velika sramota, navijači su razbili staklo..."

- Dobro veče svima, šta reći posle ovakvog rezultata. Osim da je sramota za sve nas. Za mene najveća. Izvinjavam se svakom navijaču Partizana, što smo dozovlili da ovako izgubimo bez krvi, bez ičega. Zvezda je pokazala klasu iznad nas veliku. Tako da... Preuzimam odgovoronost za sve što se desilo. Žao mi je što smo igrali kod kuće. Eto, to je najteži poraz koji sam doživeo, teško je palo svima. Nemam šta da dodam. Žao mi je što sam došao sa flasterima, ne da dramimo i pričamo.

- Da je bilo 0:0, ne bih ni došao, ali smo izgubili 4:0 pa da ne bude da izbegavam, morao sam da ispoštujem. Nezadovoljni navijači su razbili staklo, pogodilo nas staklo, raseklo me, nije bilo fizičkog obračuna. Staklo se razbilo, imali smo krvi. Malo je neprijatno da ne pravimo neki teatatr ili nešto.

21:22

Prvi je tu Aleksandar Stanojević, koji na sebi ima posekotine na obrvi

Došao je trener Partizana sa zavojima.

21:17

Iii dobro nam došli u novi blog

Samo što je odigran večiti derbi između Zvezde i Partizana, gde su crveno-beli slavili sa 4:0.

Crveno-beli su tako zabeležili i najubedljiviju pobedu u svojoj istoriji na gostujućem terenu.

Video: Aleksandar Jovanović nezadovoljan posle derbija: Čiji je interes da se Partizan dovede u ovo stanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža

    23. septembar 2024 | 22:16

    Šta je trener kriv ko dovodi i delegira igrače i donosi zadnju odluku povodom toga. Truo sistem odlučivanja koji treneru vezuje ruke i daje mu igrače na raspolaganju mimo možda njegove želje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA