Ivanić iskren posle ubedljive pobede Zvezde u derbiju: "Imam poštovanje prema Partizanu, ali..."

 
S. I.
Z. I.
S. I. Z. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su porazili Partizan na stadionu u Humskoj ulici rezultatom 4:0 i tako naneli večitom rivalu najveći poraz ikada u derbijima na gostovanju.

Šerif Endiaje i Silas sa tri, odnosno jednim golom doneli su gostima ubedljiv trijumf, a posle meča je Mirko Ivanić izneo svoje utiske.

- Presrećni smo, znali smo da smo u dobrom ritmu brz obzira što smo izgubili od Benfike. Došli smo po pobedu i pokažemo dominaciju, kao što smo i uradili.

Pohvalio je partiju mladog Maksimovića.

- Prezadovoljni smo sa njim, videli smo njegov kvalitet na treningu, ima još mnogo da radi, ali on je Zvezdina budućnost i radujem se što je igrao danas. Čestitam mu.

Ne misli Ivanić da je sve gotovo.

- Imamo veliku prednost, ali ne možemo da razmišljamo da je gotovo, imamo dosta utakmica, prvenstvo je tek počelo, sigurno će biti lakše jer se već odmičemo od Partizana. Daleko od toga da je gotovo, bio bih previše nefer da kažem da je gotovo.

Nije polemisao Mirko oko toga ko je Zvezdin glavni rival.

- Partizan je glavni rival.

Mišljenja je ipak da je ovo najveća razlika ikada između dva kluba.

- Iskreno po meni nije, tu sam šest godina, svaki dolazak ovde je bio sve teži i teži. Iskren da budem razlika u kvalitetu jeste velika i mislim da smo to danas pokazali.

Ivanić ističe da je Zvezda daleko bolji tim od rivala.

- Nije se desilo u Humskoj... Imam poštovanje prema Partizanu i moram da biram reči, ali smo defintitivno bolja ekipa, da li za ta četiri gola - istakao je Vladan Milojević.

(Telegraf.rs)

Video: Stanojević iskren posle debakla:"Treba da nas je sramota ovog poniženja, nije problem da odem"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA