Dalić objavio spisak: U reprezentaciju se vraća pouzdani napadač!

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić saopštio je spisak za mečeve koje pomenuta selekcija igra protiv Škotske i Poljske u okviru Lige nacija.

Pomenuti strateg odlučio se za ustaljene fudbalere, a novost je to da se na spisku našao i napadač Trabzona Mislav Oršić.

Ipak, na spisku neće biti Josipa Staničića i Josipa Juranovića.

- Logično je da smo ostali verni kadru koji je tu bio i na prethodnom okupljanju i dobro odradio posao. Važno je što nema povređenih, i dalje ne možemo da računamo na Juranovića i Stanišića. Verujem da njihove izostanke možemo da kompenzujemo. Raduje me što je Mislav Oršić ponovo sa nama. To će nam proširiti opcije na boku - rekao je Dalić na konferenciji.

Na Dalićevom spisku našli su se sledeći igrači:

Golmani: Dominik Livaković (Fenerbahče), Ivica Ivušić (Pafos), Dominik Kotarski (PAOK).

Odbrana: Joško Gvardiol (Mančester Siti), Duje Ćaleta Car (Lion), Borna Sosa (Torino), Josip Šutalo (Ajaks), Marin Pongračić (Fjorentina), Martin Erlić (Bolonja).

Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Mateo Kovačić (Mančester Siti), Mario Pašalić (Atalanta), Luka Ivanušec (Fajenord), Luka Sučić (Real Sosijedad), Kristijan Jakić (Augsburg), Martin Baturina (Dinamo), Petar Sučić (Dinamo), Nikola Moro (Bolonja).

Napadači: Ivan Perišić (PSV), Andrej Kramarić (Hofenhajm), Bruno Petković (Dinamo), Mislav Oršić (Trabzonspor), Marko Pjaca (Dinamo), Ante Budimir (Osasuna) i Igor Matanović (Ajntraht).

(Telegraf.rs)

Video: Klub ostao bez golmana, bivši igrač Zvezde i Partizana stao na gol i branio pola sata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA