FSS izvršio inspekciju Partizanovog terena, doneta konačna odluka o igranju 174. večitog derbija

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Delegacije Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice fudbalskih klubova Super i Prve lige Srbije, koje su predvodili direktor takmičenja Aleksandar Pivić i član Komisije za stadione, bezbednost i sigurnost, Vladimir Kovačević, zajedno sa predstavnicima Partizana i Crvene zvezde, obišle su u ponedeljak pre podne stadion u Humskoj i izvršile kontrolu terena koji je tokom vikenda pretrpeo određena oštećenja.

U izveštaju Komisije konstatuje se da teren ispunjava uslove za odigravanje utakmica u okviru Super lige Srbije, a samim tim i večerašnjeg duela između Partizana i Zvezde.

Inspekciji terena prisustvovali su Nebojša Avramović i Živko Šljukić ispred FK Partizan, odnosno Goran Negić i Stefan Dičić ispred FK Crvena zvezda.

Podsetimo, derbi je bio pod znakom pitanja zbog upada huligana koji su zapalili travu u Humskoj, dok je na travi viđeno i dosta srče od stakla.

Policija je odmah pokrenula istragu, iz Partizana su poručili i da znaju ko stoji iza svega, dok su zaposleni na održavanju terena odmah krenuli i "reanimaciju" terena.

Derbi susret 9. kola domaćeg šampionata igra se večeras sa početkom u 19 sati.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako huligani pale stadion u Humskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA