Ludilo u SL Srbije: Klub ostao bez golmana, bivši igrač Zvezde i Partizana stao na gol i branio pola sata

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Neverovatna situacija viđena je u nedelju veče na terenima Superlige Srbije, kada je Radnički iz Niša skoro pola sata igrao bez golmana protiv Spartaka iz Subotice i - pobedio!

Igrao se 67. minut kada se golman Nišlija Strahinja Manojlović povredio, u situaciji kada je domaći tim već izvršio pet izmena, da bi u 73. na gol morao vezni fudbaler Radivoj Bosić.

Bosić je dete Crvene zvezde, uzeo je šampionsku titulu u mlađim kategoijama i onda 2019. prešao u Partizan. Igrao je i za pomenuti Spartak, Vil, Olimpiju iz Ljubljane, da bi ovog leta iz Javora došao u Radnički.

Na gol je stao pri rezultatu 2:1 za Radnički, zatim je u 82. primio gol za 2:2, ali je domaći tim preko Ivelje u 86. minutu došao do sva tri boda (3:2). Sam Bosić je, uz pomoć saigrača, nekako izdržao do kraja i postao jedna od junaka.

Inače, svoj odlazak iz Zvezde u partizan svojevremeno je objasnio ovim rečima:

- Na moj dolazak presudno je uticalo što sam partizanovac odmalena, iz tog vremena posedujem dokaz u vidu fotografije sa šalom i kapom kluba. Znaju ljudi koji su sa mnom odrastali da sam oduvek navijač crno-belih. Kad mi se posle pet godina provedenih među crveno-belima ukazala prilika da pređem u Humsku, sa zadovoljstvom sam je prihvatio.

(Telegraf.rs)

Video: Hitna kola odvezla Serafimovića posle jezivog sudara sa Kembelom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA