Ugašena legendarna grupa Grobara pred večiti derbi: Osnivači spalili barjak i obeležja Vandal Boys-a

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Svedoci smo novog previranja i borbe za prevlast na tribini među Grobarima, koji su pred 174. večiti derbi ponovo podeljeni. Jedni su za nastavak bojkota, dok je deo južne tribine okupljen oko nekoliko grupa odlučio da se vrati na Jug i pozvao je sve navijače Partizana da se pojavi u ponedeljak od 19 časova u Humskoj za meč protiv Zvezde.

Nakon toga, videli smo da je jedna grupa huligana upala na stadion i uništila teren, što je izazvalo saopštenje kluba, koje je tu grupu nazvalo kriminalnom grupom.

Sada stiže i nova informacija koja je šokirala navijače Partizana, manje od 24 sata pred večiti derbi.

Naime, kako se može videti na društvenim mrežama, deo grupe Vandal Boys, jedne od najpoznatijih i najjačih grupa na južnoj tribini odlučio je da ugasi grupu.

Navodno su u pitanju osnivači grupe, a na fotografijama se vidi i čuveni barjak Vandal Boys, sa prepoznatljivim saobraćajnim znakom koji simboliše opasnost na putu, ali i duksevi i druga obeležja grupe, koji su skupljeni na gomilu, a zatim i zapaljeni.

Na mrežama na stranicama se može videti i kratko saopštenje da je grupa posle sastanka odlučila tako:

- Grupa VANDAL BOYS ORM, koja je nastala 17.02.2001. od današnjeg dana prestaje da postoji! Sastankom Vandala koji su osnovali grupu i ljudi koji su učestvovali u njenom radu su tako odlučili! Svako pozivanje na ime naše grupe ne smatramo legitimnim! Ako naše ime više nije sinonim za hrabrost, neće biti ni za neispravnost!!! Momci koji su je osnovali danas su je i ugasili paljenjem zastava i obeležja! O našim pobedama i porazima, neka priča ulica... - navodi se u objašnjenju.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako huligani upadaju na stadion u Humskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja sam ja

    23. septembar 2024 | 00:31

    Ti sto pozivaju da se dodje na derbi su isti oni koji su bili na sastanku sa vazurom. Gasenje grupe znaci da se ovi momci ne slazu sa tim jer se neko u njihovo ime pojavio tamo i "prekinuo" bojkot potplacivanjem

  • Dakle

    23. septembar 2024 | 00:30

    vi ste izorali pašnjak.Večita sprdnja sa Tuđmanovim sektašima🔒

  • 😅😅😅😅😅

    23. septembar 2024 | 00:50

    The 🔚🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐭🇭🇷🔒

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA