Šamar za Inter uoči meča sa Zvezdom: San Siro "goreo", Milan slavio u spektakularnom derbiju u 89. minutu!

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Fudbaleri Milana slavili su u derbiju "dela Madonina" pošto su slavili sa 2:1 kao gosti protiv Intera.

Gledali smo sjajan derbi na San Siru, gde je Inter važio za velikog favorita pre meča. Ipak, poljuljani Milan je pokazao zube i to u momentima kada je trener Paulo Fonseka bio na pragu odlaska, ali je ovom pobedom sačuvao stolicu.

Strahinja Pavlović nije započeo meč za razliku od prethodnih gde je bio u startnoj postavi i ušao je u igru tek u sudijskoj završnici, kada je trener Milana odlučio da sačuva gol i pojača odbranu, dok drugi srpski reprezentativac Luka Jović nije ni bio u protokolu.

Milan je sjajno počeo derbi i poveo je već u 10. minutu golom Kristijana Pulišića, koji je imao sjajan solo prodor za vođstvo i radost navijača na južnoj tribini.

Inter je uzvratio u 28. minutu, kada je Federiko Dimarko sjajnim udarcem matirao Manjana i izjednačio je rezultat. Tim rezultatom je i završeno prvo poluvreme, iako je Inter imao još jednu veliku šansu u finišu meča, kada je Manjan bio na visini zadatka i sprečio Marksa Tirama da ga savlada po drugi put.

Golmani su bili sjajni u nastavku meča na obe strane i neverovatno je kako nije bilo više golova.

Ali, onda je u 89. minutu posle prekida i centaršuta koji je izveo Tijani Rejnders, Mateo Gabija sjajno skočio i zakucao loptu u mrežu Jana Zomera, čime je stavljena tačka na meč.

Interu sigurno ne prija poraz od najvećeg rivala, a podsetimo da će Neroazuri uskoro ugostiti Zvezdu na San Siru. Prvo gostuju Udinezeu, a onda 1. oktobra dočekuju crveno-bele.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević pred derbi govorio o povredama i sastavu: "Zvezda i Partizan su favoriti za titulu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    22. septembar 2024 | 23:40

    MILOJEVIĆU NADAM SE DA SI NEŠTO NAUČIO VEČERAS OD FONSEKE,JURIŠ OD PRVOG SEKUNDA,IGRA SA DVA ŠPICA,TOTALNA OFANZIVA PROTIV JAČEG PROTIVNIKA.A TI SA SVOJOM FILOZOFIJOM,IGROM BEZ IGRE, AKO SUTRA NE RAZBIJEŠ franje KUPI SE I ODLAZI.

  • 5

    22. septembar 2024 | 23:36

    NEVEROVATAN MEČ,GLEDAO SAM PRENOS NA ITALIJANSKOM KANALU DAZN 1 , UKLJUČENJE 15 MINUTA PRE MEČA ,TON KAO DA SI NA STADIONU , PRE TOGA GOLOVI IZ PRETHODNIH DERBIJA...UŽIVANJE.A OVO TELE SA ARENE ...BRUKA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA