Novi strah za navijače Zvezde: Barselona lupa po ušima u domaćoj ligi, pala petarda

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Fudbaleri Barselone napravili su pravi šou u gostima ekipi Viljareala, te su u šestom kolu La Lige slavili ubedljivo rezultatom 5:1.

Navijači su imali prilike da gledaju atraktivan fudbal od Katalonaca, a čak dvojica igrača upisalo se po dva puta u listu strelaca.

Meč je otvorio golom Robert Levandovski u 20. minutu meča, a duplirao je prednost 15 minuta kasnije.

Neku nadu domaćoj publici dao je Perez u 38. minutu meča, ali ta nada je trajala samo do početka drugog poluvremena kada je nastala potpuna kanonada.

Tore je u 58. minutu meča postigao treći pogodak za svoj tim, a onda je na scenu stupio fantastični Rafinja sa dva pogotka u 74, pa u 83. minutu utakmice.

Da ovo ne preraste u potpunu katastrofu postarala se stativa koju je pri izvođenju penala pogodio Levandovski i tako propustio priliku da ostvari het-trik.

VAR je poništio jedan pogodak Berija za ekipu domaćina u 69. minuti meča, ali to nije mnogo promenilo situaciju, jasno je bilo ko će biti pobednik na kraju.

Barselona ostaje jedini neporažen tim od starta nove sezone, sada imaju šest pobeda u šest mečeva. Sa druge strane, Viljareal zauzima jako četvrto mesto sa tri pobede, dva remija i jednim porazom.

Crvena zvezda će meč sa Barselonom u sklopu Lige šampiona igrati šestog novembra od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić".

(Telegraf.rs)

Video: Milojević pred derbi govorio o povredama i sastavu: "Zvezda i Partizan su favoriti za titulu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mister No

    22. septembar 2024 | 21:33

    Kakav strah, kakvi bakrači?! Ako su bolji,neka pobijede,čestitamo! Ali neka zarade to na terenu,ne smije se ni aut pokloniti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA