Crnogorski fudbaler ugrizao igrača u Engleskoj i izazvao haos: Nikšićanin imitirao Suareza i šokirao Ostrvo

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Veliki derbi Lankašira odigran je ove nedelje u šestom kolu Čempionšipa, međutim navijači na "Dipdejlu" nisu videli golove i Preston i Blekburn podelili su plen. Meč su obeležila dva crvena kartona.

Susreti ovih ekipa uvek izazivaju naboj među njihovim navijačima, što se prenosi i na sam teren. Upravo je ovaj susret bio pravi primer toga, pošto je najpre Sem Grinvud pocrveneo u 42. minutu, međutim ni Oven Bek mu nije ostao dužan u samoj završnici.

Utisak je ipak da je čitava situacija mogla da se završi sa još jednim isključenjem, a glavni akter bio je crnogorski napadač Milutin Osmajić.

Bek je posle dosuđenog faula bez potrebe sapleo rivala, koji je želeo što pre da izvede prekid i tada se fudbaler iz Nikšića iznervirao i nasrnuo na njega.

Uhvatio je Milutin Ovena za leđa i čini se da ga jr u ovoj situaciji ugrizao za vrat uz jako jeziv izraz lica. Uspeo je Osmajić da odbrani svog saigrača, a da sve bude još bolje po njega i Preston izvukao se i bez kartona!

Bek je sve vreme pokušavao da objasni sudiji da ga je rival ugrizao, nekoliko puta se drao i pokazivao ka arbitru, međutim reakcije nije bilo.

Crnogorac je tako podsetio na poteze Luisa Suareza, koji je tri puta tokom karijere napadao protivnike na takav način.

Preston je uprkos svemu ostao u donjem domu, dok je Blekburn u izjednačenoj sezoni sebe pozicionirao među najboljim timovima.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako huligani pale stadion u Humskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA