Golman Boke se tukao sa svojim navijačima, sudija poništio gol u 97. minutu: Skandal u najvećem meču na svetu!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Kakav haos smo videli u završnici "Superklasika" u okviru Prvenstva Argentine u fudbalu. Jedna od najuzbudčjivijih završnica godine viđena je na čuvenoj "Bombonjeri" u Buenos Ajresu, gde je domaća Boka Juniors poražena u okršaju sa Riverom rezultatom 1:0.

Bivši fudbaler Vest Hema Manuel Lanzini postigao je jedini gol na meču u 20. minutu, a ishod je mogao da bude i drugačiji na samom kraju, pošto je pogodak u sedmom minutu nadokande postigao Milton Himenez.

Posle gledanja VAR snimak i većanja taj gol je poništen zbog igranja rukom, a sudija Ramirez je ovaj potez kasnije morao da plati salvom uvreda koje su dolazile sa tribina, ali i od samih igrača.

Tu nije bio kraj skandalima, pošto je posle sudijskog zvužduka za kraj meča golman Boke upao u vatru sa sopstvenim navijačima.

Čuveni Serhio Romero, dugogodišnji prvi golman reprezentacije Argentine i neko ko je deo karijere proveo u Mančester junajtedu, upao je u raspravu sa ljudima na tribinama, a onda je uskočio među njih.

Tada je nastao haos, neki navijači krenuli sa njega, dok su drugi pak pokušavali da smire situaciju i sve je na kraju ipak nekako prošlo...

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos u neverici kad su Delije podigle koreografiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA