Nemanja Vidić u Šapcu napravio glupost kakva se ne viđa ni u seoskom fudbalu: Srbija ne pamti ovakav potez...

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Derbi meč Prve lige Srbije odigran je u Šapcu ove subote i u njemu je lider na tabeli Mačva upisala pobedu protiv Voždovca rezultatom 3:1. Momenat koji je obeležio okršaj desio se već na samom početku, u drugom minutu.

Tada je jednu dugu loptu igrača domaće ekipe golman Sergej Bjelica hteo da izbije daleko, međutim tom prilikom došlo je do sudara sa defanzivcem koji se zove i preziva isto kao legendarni Nemanja Vidić.

Golman se pružio na travi celom dužinom, a lopta se odbila do Dejana Živkova, koji je samo prosledio loptu u praznu mrežu. Nestvarno...

Do kraja meča su Nemanja Stevanović i Sani Abdulahi takođe pogađali, dok je utešni gol bio delo Milana Kolarevića. Mačva je tako ostala lider sa 21 bodom, dok su "zmajevi" sada četvti sa trinaest.

U drugom meču dana Sloven iz Rume i Inđija su odigrali 1:1, a golove su postigli Miloš Ostojić za domaćina i Aleksa Kuljanin za goste.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA