Novi Pazar petardom pregažen u Bačkoj Topoli: Domaćin demolirao rivala, za poluvreme dato sedam golova

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Dva meča i dve pobede domaćina u Superligi Srbije. Onu ubedljiviju upisao je TSC na domaćem terenu pred 1200 navijača i to protiv Novog Pazara rezultatom 5:2. Loša serija je stvar prošlosti.

Tri poraza zaredom upisao je vojvođanski klub pre ovog meča, a onda je došao rival koji takođe nije sjajan ove sezone, ali je sada posebno podbacio. Na poluvremenu nije bilo golova, što je jako čudno s obzirom na ono što je viđeno u nastavku.

Saša Jovanović, Ifet Đakovac i Miloš Pantović su doneli velikih 3:0, da bi Rodni Antvi koliko toliko vratio nadu, ali to je bilo to što se Pazaraca tiče.

Petar Stanić i Aleksandar Ćirković su rešili pitanje pobednika i do 68. minuta je bilo 5:1, da bi konačan rezultat postavio Edžike Opara.

U drugom meču u istom terminu je Čukarički porazio Jedinstvo sa Uba sa 2:1, pa je gost ostao zakucan za dno sa samo jednim bodom. Nije bio dovoljan ni vodeći gol Marka Mitrovića...

Lazar Tufegdžić i Vinisijus Melo su za samo deset minuta nastavka doneli preokret, a to se na Banovom brdu ispostavilo i kao konačan rezultat.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je OFK srušio moćni TSC i uzeo tri boda u Bačkoj Topoli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA