Bivši igrač Zvezde podelio snimak iz lože Marakane i napisao samo jednu reč

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Hugo Vieira vratio se na Marakanu kao specijalni gost i uživo je posmatrao susret između crveno-belih i Benfike na startu Lige šampiona!

Kao nekadašnji član oba kluba, Vieira je prethodno gledao i duel omladinaca Zvezde i Benfike - da bi neposredno pred susret seniora razgovarao sa portugalskim medijima na terenu.

Hugo je meč posmatrao iz lože Marakane i tom prilikom je podelio snimak sa samog početka i koreografiju Delija, te je napisao samo jednu reč: Neverovatno!

Hugo Vieira Foto: Printskrin: Instagram/hugovieira

Portugalac je u Zvezdi ostao upamćen najviše zbog tri gola koja je dao Partizanu u večitom derbiju. Najpre dva u 149. prvenstvenom okršaju crveno i crno-belih (3:1), zatim i u 150. kada je pogodio za 2:1 - što je ujedno i poslednji Zvezdin trijumf u Humskoj.

Podsetimo, nedavno je hvalio navijače Zvezde i atmosferu na Marakani.

- Biću na stadionu u četvrtak i navijati za Crvenu zvezdu. Nema sumnje da će atmosfera biti odlična, poznato je da su na Marakani najbolji navijači na svetu. Upravo zbog toga smatram da će Benfika imati još teži zadatak, jer ne verujem da su se mnogo puta susretali sa ovakvom atmosferom.

(Telegraf.rs)

Video: Delije vređale Hajduk i Torcidu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sramota za sever

    20. septembar 2024 | 08:13

    Navijaci podbacili atmosfera strasno negativna i losa!

  • 123

    20. septembar 2024 | 09:51

    On kad je igrao bila je svaka u domacem orvenstvu takva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA