Nuđen Zvezdi kao pojačanje, sada je promašio nemoguće i postao najveć tragičar 1. kola LŠ

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Italijanski reprezentativac Mateo Retegi definitivno je najveći tragičar 1. kola Lige šampiona, uz golmana Đirone Paula Gazinagu, jer je protiv Arsenala u četvrtak veče promašio nemoguće!

I to nakon što nije bio precizan sa bele tačke, da bi mu se lopta odbila posle odbrane Davida Raje direktno na glavu. Trebalo je samo da je plasira u praznu mrežu, ali je izabrao da Raju kruniše u junaka.

Igrao se 51. minut kada je Retegi namestio loptu na kreč i šutirao, Raja ga je pročitao, bacio se udesno i odbranio. Lopta je odskočila o zemlju i vratila se Retegiju koji je ispred sebe imao praznu celu levu stranu Arsenalovog gola.

I kada su svi videli loptu u mreži, rođeni Argentinac je glavom tukao po sredini gola. Raja je u međuvremenu uspeo da se podigne i da ponovo ukroti njegov udarac.

Inače, Retegi je svojevremeno nuđen Crvenoj zvezdi koja je 2020. tražila pojačanje u napadu. Tada je bio igrač Boke, sa dobrom sezonom na pozajmici u Estudijantesu.

Crveno-beli su na stolu imali jednogodišnju pozajmicu i obavezan otkup, ali su odlučili da ga ne angažuju. Retegi je potom otišao u Teljeres, nastupa je i za Tigre, da bi u sezoni 2023/24 igrao za Đenovu. ovog leta je potpisao za Atalantu.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Benfike otrčao kod navijača da proslavi čim je sudija svirao kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raso

    20. septembar 2024 | 07:55

    Divoljan nam je i Rade...malo li je, pa nam hicete da uvalite jos kojeg Radeta...pa dokle!?!?😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA