Ovako izgleda tabela Lige šampiona nakon 1. kola: Evo gde se nalazi Crvena zvezda, a gde Dinamo Zagreb!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nakon tri dana i 18 utakmica konačno je završeno i prvo kolo Lige šampiona, gde klubovi sa ovih prostora i nisu imali baš sreće. Šampion Srbije Crvena zvezda je poražen od Benfike sa 2:1 na svom stadionu, dok je šampion Hrvatske Dinamo iz Zagreba poražen od Bajerna iz Minhena sa 9:2.

Novi sistem Lige šampiona donosi i dosta više neizvenosti, s obzirom na to da više nema grupne faze, već se sada nalazi samo jedna tabela od 36 ekipa gde je svaki bod i više nego bitan. Samim tim, pogledi na tabelu će takođe biti i više nego važni.

Završeno je prvo kolo, to zapravo i ne znači mnogo, jer će svaka ekipa imati još sedam utakmica u takmičenju, što znači da je moguće doći i do ogromnih promena u samom takmičenju.

Trenutno je situacija takva da je na prvom mestu Bajern iz Minhena, koji je slavio sa 9:2 protiv Dinama. Tu su pri vrhu još i Seltik, Leverkuzen, Aston Vila, Dortmund, Sparta iz Praga, Liverpul, Juventus...

Čak 15 ekipa je uspelo da upiše pobede u prvim kolima, dok je šest ekipa remiziralo.

Samim tim, Crvena zvezda se nalazi pri vrhu onih poraženih i trenutno je na 25. mestu, sa gol razlikom od "-1" koliko imaju i Lajpcig, Barselona, Šturm i Đirona.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA