Vladan Milojević: "Vi znate da nemamo bekove..."

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Nakon poraza fudbalera Crvene zvezde od Benfike rezultatom 2:1, Vladan Milojević je na konferenciji za medije govorio o tome koji su problemi crveno-belih.

Da li možete prokomentarišete zašto je Dalsio ušao umesto Mimovića i kakav je Elšnik na poziciji levog beka?

- Za vašu informaciju pošto znam da ćete, Drkušić je imao povredu na treningu i nije uspeo da se zaleči. Kao i Radonjić, odmah da kažem jer vidim da... Vi ste novinari, pa bi trebalo da znate što se tiče Radonjića da je povređen i nespreman. Trebaće njemu dosta da se pripremi da bi nam pomogao. S druge strane, da li je trebalo Dalsio, ne vidim da je odigrao spektakularno loše da bi se pričalo. On je kvalitetan igrač, opet sa jedne strane ući bez da si zagrejan. Imali smo problem, tačno je da sam kasnio... Možda i nisam kasnio, u razmišljanju sa stručnom štabu sam razmišljao šta da radimo jer je izgubljen Mimović što nije bilo očekivano. Imali smo i problem sa Seolom. Pretumbali smo. Mi nemamo bekove, vi to znate. Rodić je povređen, devijacija nosa i povreda koju treba da zaleči. To je bilo iznuđeno, ali je Elšnik odradio pravi posao i odigrao je dobro i ne vidim da smo imali problem - počeo je Milojević.

Nakon toga objasnio je da Benfika nije pravila previše problema, već da je iskoristila dobro šanse.

- Nije Benfika pravila probleme, sem udarca sa 20-ak metara, nisu imali šansu, nismo imali problem. Vrlo lako smo dolazili do 20-30 metara, igrali su u dobrom bloku. Rešavali su takve situacije, tako da... To bi bilo to.

Video: Milojević posle Benfike: Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

(Telegraf.rs)

Video: Glazer do detalja opisao kako je primio gol iz slobodnog udarca: "Video sam loptu kasno..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tm

    19. septembar 2024 | 23:08

    Juce je govorio da se nikoga ne boje i da svi padaju na Marakani a krenuo utakmicu kao zec i posle dva gola nema agresije nema krvi .Danas kaže nema bekove .Pa kupiste pola tržišta i to bez ikakvog rezona samo da se pare kote .Sa tim parama koje imate niste oazarili ništa a prodali ste možda i bolje igrace .Sad se zalimo nismo uigrani te bekovi nedostaju,liga slaba ,sudije protiv nas .Ma dokle porazi su pobede itd.Igrajte agresivno i dajte gol više fudbal se igra za golove a ne kukavicki pa posle opravdanja.

  • Kiboooo

    19. septembar 2024 | 22:39

    Pa što bekove niste kupili nego 10 krila sunce vam

  • Gojko

    19. septembar 2024 | 22:38

    Ali zato 6 napadača, 5 ofanzivnih veznih... njima bolja cena, veće provizije, na bekovima se slabo zaradjuje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA