Ovo su dve ključne greške Radeta Krunića posle kojih je Benfika upisala pobedu protiv Zvezde

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Benfika je u prvom kolu Lige šampiona ipak bila preveliki zalogaj za Crvenu zvezdu, pa su Portugalci kući poneli sva tri boda nakon trijumfa od 2:1.

Portugalci su na iskustvo igranja u eliti uspeli da izađu na kraj sa srpskim klubom i jednostavno su iskoristili svoje šanse. Jednu u devetom, drugu u 29. minutu.

U oba navrata akter situacija bio je Rade Krunić, fudbaler koji još treba da se adaptira na novu sredinu kao zamena za Hvanga In Beoma. Čini se da je oba puta morao bolje.

U prvoj situaciji je nakon konta-napada Benfika ubacila loptu u kazneni prostor, a tamo Krunić čini se nije bio svestan pozicije svog suparnika. Nije jako krenuo na loptu i iza njegovih leđa se ušunjaoKerem Akturkoglu.

U 29. minutu je situacija bila nešto drugačija, pošto je najveći krivac za pogodak golman Omri Glazer, u čiji ugao je loptu iz slobodnog udarca poslao Orkun Kokču. Međutim, prekidu je prethodila greška pred kaznenim prostorom kada je reprezentativac Bosne i Hercegovine izgubio loptu, a zatim je usledio prekršaj.

Crveno-beli su u nastavku bili bolji, međutim gol je došao kasno i poraz je na kraju upisan.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Benfike se se sjurili ka dnu tribine na kraju meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jašim

    19. septembar 2024 | 22:00

    Apsolutno pojačanje ali za protivnike ! Glazer je ispod prosečan golman , oajinka i još mnogi zalutali u ovaj sport . Definitivno treba ugasiti fudbal u Srb .

  • XXL

    19. septembar 2024 | 21:54

    Jedina greška je početi utakmice bez domaćih sudija. Od ona dva pada u kaznenom, naše bi sudije bar svirale bar jedan penal...

  • Tiki

    19. septembar 2024 | 21:57

    Hrabra samofinansirajuca oslabljena Zvezda nadigrala preskupe portugalce pred 130000 spektakularnih navijaca i vodjom sveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA