Rade Krunić objasnio zašto je Zvezda izgubila od Benfike, pa pomenuo večiti derbi sa Partizanom

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su poraz na startu nove sezone u Ligi šampiona, pa je Benfika sa stadiona "Rajko Mitić" odnela tri boda pobedom od 2:1.

Tragičar kod prvog gola Rade Krunić posle meča je istakao da je razočarenje glavni utisak u razgovoru za TV Arena sport.

- Mogu da kažem da je prvi utisak razočarenje, pre svega zbog rezultata i navijač u ovom broju, preiželjkivali smo povoljniji rezutlat. Sigurno da sam presrećan zbog debija, i svega, ali nažalost zbog rezultata ne mogu da budem srećan i zadovoljan, ali se nadam da ćemo to popraviti u nekim drugim utakmicama.

Dodao je da je tim pokazao kako može u nastavku meča.

-Mislim da smo pre svega pokazali koliko možemo, prvo poluvreme ušli smo malo kilavo, mislim da smo ih previše respektovali iako nismo trebali, iako smo se dogovorili da izađemo hrabrije. Na kraju nas je to koštalo poraza. Mislim da smo na kraju... Uticala je Mimovićeva povreda i nismo bili pripemeljni, van svoje poizicije igralo je dosta igrača. Na kraju prvog poluvremna smo se dogovorili i u drugom polvremenu smo izašli pripremljeniji i pokazali kako Zvezda može na svom stadionu.

Sledi večiti derbi...

- Sigurno moramo sada da se spremimo, nije lako, istrošeni smo, ali imamo vremena da se oporavimo i moramo da se pripremimo, znamo koliko ta utakmica nama znači i navijačima. Drugo poluvreme je pokazatelj kako treba - rekao je Krunić.

(Telegraf.rs)

Video: Grupa Delija krenula ka navijačima Benfike, iz kaveza im odgovorili psovkama na srpskom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    19. septembar 2024 | 21:31

    Ušli smo kaže malo kilavo u utakmicu. Pa ti si bio najveći kilavko i kod prvog gola i veći deo utakmice. Ko te samo dovede?!

  • Izgubila

    19. septembar 2024 | 21:16

    Jer nije bilo penala.

  • Baxter88

    19. septembar 2024 | 23:20

    Ovaj Hvangu ne moze ni kopacke da cisti, smesan lik a trebalo da bude pojacanje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA