"Sabili smo jednu Benfiku u 16 metara": Kapiten Zvezde optimistično analizirao start Lige šampiona

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Benfika je na premijeri Crvene zvezde u Beogradu upisala pobedu na startu Lige šampiona i sa stadiona "Rajko Mitić" u Porutgaliju vratila tri boda - 2:1.

Posle samo polasata gosti su vodili sa 2:0, a šampion Srbije je tek u nastavku okršaja krenuo jače ka golu rivala, ali je dugo vremena bilo potrebno da se gol postigne. Na kraju pogodak Felisija Milsona nije bio dovoljan.

Posle okršaja je za TV Arena sport govorio Uroš Spajić i istakao je da je razočaran greškama u prvom, ali ponosan igrom u drugom poluvremenu.

- Ne znam šta bih dodao, malo sam emotivno ispražnjen. Nedopustivo mnogo grešaka u prvom poluvrmenu, iz prevelike želje, imali smo proste pasove, opasni su u tranziciji. Bez obzira što nisu stvarali šanse kaznili su nas. Te greške su nedopsutive. Pokazali smo zašto smo ovde u drugom poluvremenu. Sabili smo jednu Benfiku u 16 metarau drugom poluvremenu. Jako teško je bilo vratiti se, ali glavu gore i idemo dalje - istakao je kapiten Spajić.

Zvezda sledeći meč u LŠ igra prvog dana oktobra u Milanu protiv šampiona Italije Intera.

(Telegraf.rs)

Video: Uroš Spajić o bojazni da je mogao da napusti teren tokom finala Kupa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks

    19. septembar 2024 | 21:10

    I koliko bodova se dobija za to sabijanje?

  • D

    19. septembar 2024 | 21:22

    Ja ne znam sta je sa ovim likom

  • Peđa

    19. septembar 2024 | 21:18

    Kada čovek sluša ove naše 'Piksije' mora da se zapita kako to izgubimo utakmicu a zadovoljni smo igrom?! Ispada da rezultat uopšte nije bitan već lično mišljenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA