Zbog ovoga vredi 130.000.000 evra: Mladi Nemac protutnjao Holandijom, Bajer samleo domaćina!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Drugi susret u terminu od 18:45 ovog četvrtka bio je rešen nakon prvih 45 minuta, a u njemu je pobedu u Roterdamu upisao Bajer u okršaju sa Fejenordom - 4:0.

Domaća vatrena publika se nadala da može biti vetar u leđa svojim igračima, ali to jako teško ide kada primite gol u petom minutu... Tada je fenomenalni Florijan Virc pogodio posle asistencije Roberta Andriha "na tacni".

Gol Ramiza Zarukija za 1:1 je ubrzo poništen, a onda je na isteku pola sata fudbala Alehandro Grimaldo iskoristio asistenciju kolege beka Džeremija Frimponga. Nepsoredno pre pogotka priliku za poravnanje propustio je bivši fudbaler Zvezde In-Beom Hvang.

Igor Paišao je takođe promašio za Holanđane nedugo zatim, a onda je drugu asistenciju Frimponga u kaznu opet konvertovao Virc, momak koji prema Transfermarktu vredi 130.000.000 evra.

U 45. minutu viđen je katastrofalan potez Timona Velenrojtera, kome je pripisan auto-gol posle očajne reakcije na udarac Edmonda Tapsobe. Tada je bilo jasno da povratka za Fejenord nema.

U nastavku meča je Lukaš Hradecki skinuio priliku Kventina Timbera, a zatim je i još jedan gol poništen Holanđanima usled ofsajda Ajasea Uede.

(Telegraf.rs)

Video: Duško Tošić došao na Marakanu sa jedinm od najmoćninih ljudi UEFA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA