Milojević citirao Piksija i Krojfa, pa poručio: "Ovakve golove ni na treningu ne smemo da primamo..."

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 16

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Benfike u meču 1. kola grupne faze Lige šampiona sa 2:1, a posle meča, svoje utiske je izneo trener crveno-belih Vladan Milojević.

Milojević je anlizirao igru svog tima i istakao da su odlučili rano primljeni golovi.

- Mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu. Igrali smo protiv dobrog protivnika. Dva gola su rešila, a sigurno ne smete da ih primite, pogotovo, na ovom nivou. Nije lako vratiti se. Drugačije je vratiti se i kada imate zaostatak. Reakcija je bila vrlo dobro. Odigrali smo dosta dobro protiv jako dobre ekipe. Koštala su nas dva baš jeftina gola. To ne sme ni na treningu da se primi, a kamoli ovde. Fudbal je igra grešaka. idemo dalje - rekoa je Milojević i podsetio na legendarnu izjavu Jokana Krojfa koju je nedavno citirao i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.

Potom, Milojević je govorio o povredama i stanju tima.

- Ne znam kakva je povreda Mimovića. Imali smo iznuđenu izmenu. Nismo očekivali da ćemo je imati. Rekao sam, imamo rovite igrače. Imali smo povrede Drkušića, Radonjić još nije spreman, morali smo nešto da pretumbavamo. Generalno, nz znam šta se događa, ali mora da se radi magnetna rezonanca pa ćemo da vidimo.

- Svaka utakmica je bitna. treba da se odmorimo, imamo sutra trening i idemo dalje - zaključio je Milojević.

(Telegraf.rs)

Video: Neobičan ritual Zvezdinog fudbalera pred poslednji trening za meč sa Benfikom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nema

    19. septembar 2024 | 21:15

    Penala, nerma bodova.

  • Zoran

    19. septembar 2024 | 21:22

    Vi jedino uz svu pomoć možete da dominirate u prvenstvu ali ovo drugo je dno.... Jedino gde ste pobedili je to da ste uništili Partizan sa onima koji ni Srbiji ne žele dobro BRAVO 👏👏👏

  • Djordjevic Bec

    19. septembar 2024 | 21:31

    Nemamo sutera iz daljine a jedini koji to zna je Kanga☝️Ti ga drzis na klupi makar zadnjih 20.m.umesto gresnog Krunica😠E moj treneru,🫢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA