"On je Maradona, Mesi i Ronaldo među golmanima..."

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Reala pobedom su započeli takmičenje u ovogodišnjoj Ligi šampiona, špšto su na domaćem terenu rezultatom 3:1 savladali Štutgart. Izabranici Karla Anćelotija do pobede su stigli teže nego što se očekivalo, a da među stativama bilo Tiba Kurtoe, rezultat bi sigurno bio drugačiji.

Njegovo izdanje prokomentarisao je i legendarni golman Santijago Kanjizares.

- Kurtoa je najbolji. Ranije smo govorili 'Postoji Mesi i postoje ostali‘ ili ‘Postoji Maradona…'. Pa, u ovom slučaju je slično. Kurtoa je Maradona, Mesi i Kristijano među golmanima. Mnogo je bolji od ostalih i drži nivo svakog dana toliko da je to postalo uobičajeno - rekao je Kanjizares za Movistar+.

Podsećanja radi, Kanjizares je bio u timu Reala 1998. godine, kada su Madriđani osvojili titulu u Ligi šampiona golom Predraga Mijatovića, a takođe je naveo da igrači Reala uvek mogu da se oslone na Kurtou.

- Navikli smo na bitne odbrane od njega i druge stvari koje bismo kod drugih golmana isticali, ali smo navikli da je kod njega to normalna stvar. To je veličina po mom mišljenju najboljeg golmana kojeg sam ikada gledao. Tibo Kurtoa koji je još jednom najbolji igrač utakmice u kojoj je napravio razliku u Realovu korist - dodao je Kanjizares.

Takođe, izdanje Tiba Kurtoe pohvalio je i trener Reala Karlo Anćeloti.

- Mogao bih da napravim listu. On je najbolji na svetu trenutno, ali ja sam trenirao još neke golmane koji su bili na vrlo visokom nivou. Trenutno Kurtoa je najbolji - rekao je Anćeloti.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA