Poznato koliko navijača Benfike dolazi na Marakanu: Zbog Torcide bez jedne stvari neće moći da uđu na stadion

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Fudbaleri Crvene zvezde od 18.45 dočekuju ekipu Benfike, u okviru prvog kola ligaške faze Lige šampiona.

Za ovaj susret vlada veliko interesovanje navijača aktuelnog šampiona Srbije, i očekuje se da tribine najvećeg srpskog stadiona budu ispunjene gotovo do poslednjeg mesta.

Imaće i Benfika podršku svojih navijača, a prema informacijama do kojih smo došli, očekuje se da oko 500 pristalica portugalskog kluba bude prisutno u "kavezu" za gostujuće navijače, iako je Benfici pripalo nešto više od 2.000 ulaznica za ovaj duel.

Ipak, poslednjih dana se dosta šuška o potencijalnom dolasku pripadnika Torcide iz Splita u Beograd, s obzirom na to da su navijači Hajduka u bratskim odnosima sa "No Name Boys-ima", navijačima Benfike, o čemu smo ranije pisali.

Baš zato na Marakani će biti rigorozne mere bezbednosti, a kako nam je nezvanično potvrđeno, gostujući navijači neće moći da uđu na stadion ukoliko kod sebe ne budu imali pasoš, a kako smo ranije pisali, neće biti dozvoljeno ni unošenje bilo kakvih obeležja kluba iz Splita.

Ipak, ukoliko do dolaska Torcide ipak dođe, to bi bilo njihovo prvo "gostovanje" na Marakani još od devedesetih godina i raspada Jugoslavije.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda odradila trening pred duel sa Befikom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    19. septembar 2024 | 10:20

    Није прво,гостовали су ономад на југу!

  • 534

    19. septembar 2024 | 10:14

    Prvo bi moglo da im bude i poslednje. Policija bi trebalo da malo priorati benzinske stanice i odmorišta od Batrovaca do Beograda.

  • Slobo

    19. septembar 2024 | 12:29

    Pa neka dodju ljudi, ne vidim u cemu je problem. I mi idemo kod njih na more svake godine, sto na odmor sto poslom. Ako i dobiju malo batina, sta ima veze, sve je to za ljude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA