Đed je ove večeri spasio Pevce od sigurne "juhe": Totenhem se ostao u Kupu nakon velikog preokreta!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Fudbaleri Totenhema su u poslednje vreme tema šale i komike zbog toga što i dalje ne znaju kako izgleda osvojiti trofej. U ovim momentima, nadanja za to idu ka kup takmičenjima u Engleskoj, gde su bili i blizu eliminacije od Koventrija i to jer su došli do preokreta u poslednjim minutima - 2:1.

Reklo bi se da nije bilo baš prijatno navijačima Hotsupra, kao ni samom Ejndžu Postekogluu na klupi, pošto je primio gol sredinom drugog poluvremena, a nekako njegova ekipa nije u tim momentima bila baš blizu šanse.

Poveo je Koventri u 63. minutu, kada je gol postigao Tomas Asante i to nakon sjajnog dodavanja od strane Normana Baseta.

Nije mogao Totenhem da izjednači, a čitav meč je bio pod tenzijom u redovima Hotspura koji bi doživeli i pravi blamažu u ovom meču.

Postekoglu je dosta menjao, a ispostaviće se da je sa tim promenama i pogodio. Prvog je u igru u drugom poluvremenu uveo Đeda Spensa, a on je i postigao gol za izjednačenje.

Činilo se da će meč biti gotov rezultatom 1:1, ali tada je na scenu nastupio i još jedan rezervista. Reč je o Brenanu Džonsonu, koji je u igru ušao još sredinom prvog poluvremena. Rodrigo Bentakur je poslao veoma dobru loptu do Džonsona, a ovaj je rutinski savladao golmana za slavlje Totenhema.

(Telegraf.rs)

Video: Reakcija Bogdana Bogdanovića na pitanje o povratku u Partizan se neće svideti Grobarima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • нибрС

    19. septembar 2024 | 09:30

    А да их није спасио од супе...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA